LIVE!

ACUM puteti viziona VOXNews gratis si ONLINE

Inregistrati-va pe http://pbxtv.ro si veti gasi postul VOXNews in grila de progame.

Multumim echipei PBXTelecom.ro

VOXNews Live

Reclame

3 Responses to LIVE!

 1. "Father Nicky" spune:

  Vox populi, Vox Dei este una din cele mai raspandite si cunoscute fraze in limba latina, care a reusit sa strabata timpurile, ajungand pana in timpurile noastre. Vox populi, Vox Dei este fraza preferata a politicienilor, care pana nu de mult erau alesi pe liste si la ultimele alegeri au fost alesi de popor nemijlocit, prin jocurile de decupare si combinatii aritmetice. Asa ca Vox Populi a fost redus la blaturile electorale de cea mai jos speta. Trebuie sa mentionez de la inceput ca si acest demers sustinut in aceasta postare este unul de natura istorica si in nici un caz unul politicianist.
  Asadar hai sa vedem cat de „Vox Populi” este „Vox Dei.” Initial, acesta zicala a fost decupata dintr-un text care contine mai mult decat cele 4 cuvinte. Originalul este de fapt o fraza a lui Alcuin din York (Alcuinus, pe numele lui autohton Ealhwine. 735 –804 d.Hr.) învăţat englez, teolog, profesor la şcoala palatină din Aachen, apropiat al lui Carol cel Mare, intr-o scrisoare pentru acest mare rege. Zicea Alcuin in originalul Latin: „Nec audiendi qui solent dicere, Vox populi, vox Dei, quum tumultuositas vulgi semper insaniae proxima sit” in traducerea romaneasca ar putea fi: „Nu ascultati celor care pretind ca Vocea Poporului este Vocea Lui Dumnezeu, pentru ca vacarmul maselor este intodeauna apropiat nebuniei”
  Asa cum vedem acest „Vox Populi, Vox Dei,” a fost din timpuri stravechi o fraza care scoasa din context, a manipulat si continua sa manipuleze. Pentru a gasi aceast citat incercati „Alcuin of York” Epistolae, 166, paragraful 9.

 2. Stimati parteneri,
  Va invitam in data de 11.03.2010, ora 14:00, la sediul ADRBI – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov – sala de consiliu (Str Leonida, nr 19) sa dezbatem la o Cafea BIRegio situatia gradului de absotie a alocarii financiare prin REGIO – Programul Operational Regional – axa 4 – Sprijinirea mediului de afaceri regional si local.
  Principalele teme supuse dezbaterii:
  1. Situatia depunerii proiectelor pe fiecare domeniu major de interventie din cadrul axei 4
  2. Situatia ratei de absotie pe fiecare domeniu major de interventie din cadrul axei 4 si problemele intampinate de OI ADRBI.
  3. Parcursul unui proiect – de la informare la success!
  4. Problemele intampinate de un proiect in drumul spre success.

  Evenimentul se va desfasura cu participarea colegilor de la biroul de informare REGIO BI si a unor beneficiar de finantare REGIO prin intermediul DMI 4.3. si prin prezenta directorului general al ADRBI – domnul Dan Nicula.
  Pentru detalii, va rog sa accesati http://www.regioadrbi.ro si/sau sa ma contactati Claudia Ionescu, purtator de cuvant al ADRBI 074099952

 3. bendix spune:

  In legatura cu grija dumneavoastra fata de cei tineri si nu’ nu mai din Romania…ETNOBOTANICELE vor exista si dupa cele mai dure legi si pentru consum si pentru comercializare…ideea este alta!…drogurile si drogatii vor exista atata timp cat se vor interzice interesele clare ale alesilor nostri fata de UNDERGROWND! se va incalca in mod deliberat la liberul arbitu si la necesitatile morbide de cqare suntem dependenti de OAMENII DE BINE di tara asta ,mica si amarata!LEGALIZATI MARIJUANA…si informati lumea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: